تبلیغات
هنرهایی که از انگشتانم می چکند - کیک براونی شکلاتی
هنرهایی که از انگشتانم می چکند
فرصتها غنیمتند، قدرشان را بدانیم
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند گروه طراحی قالب من هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند


یک کیک براونی راحت و خوشمزه خصوصا برای عاشقای شکلات


شکلات سیاه خرد شده 250 گرم

کره 125 گرم

شکر 150 گرم

آرد 120 گرم

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ زده شده 4 عدد

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب مستطیل 30*20 سانتی متر را چرب کنید.

شکلات و کره را مخلوط کرده و روی حرارت بخار آب یا داخل مایکروفر قرار دهید تا ذوب و یکدست شوند.

بعد مخلوط کره و شکلات را کنار بگذارید تا خنک شوند. پس از خنک شدن باقیمانده مواد را به آن اضافه کنید و ابتدا با دور کند و سپس با دور تند همزن بزنید تا یکدست شوند.

حال مواد را داخل قالب ریخته و در به مدت 30 دقیقه در فر گرم شده بپزید.

بعد از پخت از فر خارج کرده و پس از 5 دقیقه برش بزنید و در صورت تمایل با پودر قند و کرم کره ای تزئین کنید

 





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
جمعه 6 شهریور 1394
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی