تبلیغات
هنرهایی که از انگشتانم می چکند - تیرامیسو
هنرهایی که از انگشتانم می چکند
فرصتها غنیمتند، قدرشان را بدانیم
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند گروه طراحی قالب من هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند



تیرامیسو یک نوع دسر  ایتالیایی است که با پنیر ماسکارپونه و بیسکوییت لیدی فینگر تهیه می شود. این روزها طرفدارهای زیادی پیدا کرده. این دسر دستورهای مختلفی داره که من خیلی هاشو امتحان کردم و دستوری که اینجا گذاشتم تقریبا ترکیبی از دستورهای مختلفی هست که امتحان کردم و در آخر به این دستور رسیدم. امیدوارم خوشتون بیاد.


من تا کنون با دستورات مختلف تیرامیسو درست کردم که همشون هم خوشمزه شده. بعضی دستورات فقط خامه و پنیر خامه ای دارند بعضی ها هم از تخم مرغ کامل یعنی هم زرده و هم سفیده استفاده کرده اند  اما تا اونجا که من متوجه شدم دستور اصلی این دسر شامل خامه، پنیر خامه ای ماسکارپونه و زرده تخم مرغ است. این بار من هم دستوری شامل این مواد رو درست کردم اما این بار همه دستورات رو جلوی روم گذاشتم و تغییراتی در اندازه مواد بر حسب سلیقه دادم که نتیجه خیلی هم خوب شد و همه راضی بودن.

اصل این دستور رو از سایت دستورات آشپزی آقای سرآشپز برداشتم که برای شما اینجا قرار میدم و بعد در ادامه تغییرات خودم را می نویسم.

اگر بیسکوییت لیدی فینگر در دسترس نداشتید می تونید مثل من از بیسکوییت پتی بور استفاده کنید.

مواد لازم:

24 عدد لیدی فینگر

5 عدد زرده تخم مرغ

3/1 (یک سوم) پیمانه شکر

400 گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای نرم شده

2 ق چ وانیل

5/1 پیمانه اسپرسو یا قهوه دم کرده

2/1 پیمانه خامه فرم گرفته

1 ق غ پودر کاکائو

طرز تهیه:

زرده ها را با شکر و وانیل داخل ظرف مناسب ریخته و روی بخار آب با مخلوط کن بزنید تا سفت و کرم مانند شود (بخار آب برای از بین بردن بوی نامطبوع زرده هاست)

پنیر و خامه فرم گرفته را به ترتیب به مخلوط زرده ها اضافه کرده و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.(از همزن دستی استفاده کنید و به آرامی مخلوط کنید)

بیسکوییت ها را داخل قهوه بزنید و ته ظرف مورد نظر بچینید و روی آنها را با یک لایه از مواد پر کنید و دوباره این عمل را لایه به لایه انجام دهید (لایه آخر را با مواد خامه ای پرکنید)

روی دسر را یک لایه پودر کاکائو الک کنید.

روی ظرف تیرامیسو را پوشانده و توی یخچال به مدت 24 قرار دهید تا حاضر شود.

نکات:

بیسکوییت ها نباید داخل قهوه خیسانده شوند فقط آنها را مزه دار کنید.

-------------------

و اما تغییراتی که من دادم. در واقع به یکی از دستورات تیرامیسو را که شامل خامه و پنیر بود یک عدد زرده تخم مرغ هم به روش بالا اضافه کردم. دسر من شامل یک بسته پنیر ماسکارپونه کاله یعنی 200 گرم پنیر به علاوه یک بسته خامه صبحانه  یعنی 200 میلی لیتر(که بعدا با افزون پودر قند فرم داده شد)  و یک عدد زرده تخم مرغ بود. بقیه موارد فرق خاصی نمی کند. تصویر برش تیرامیسو رو هم در زیر مشاهده می کنید.

 






نوع مطلب : دسرهای بدون ژلاتین، 
برچسب ها : تیرامیسو، ماسکارپونه، دسر، دسر شیک، دسر خوشمزه، پنیر ماسکارپونه، دسر پنیری،
لینک های مرتبط :
          
جمعه 6 شهریور 1394
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی