تبلیغات
هنرهایی که از انگشتانم می چکند - کرم شیرعسلی
هنرهایی که از انگشتانم می چکند
فرصتها غنیمتند، قدرشان را بدانیم
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند گروه طراحی قالب من هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند


این دسر خوشمزه  و سفید رنگ می تواند پایه دسرهای دیگری از جمله ژله خرده شیشه یا موزاییک باشد. البته همانطور که می بینید عکسی که در اینجا قرار داده شده سفید نیست و دلیل آن ، این است که من در این دسر یک بسته کافی میکس هم ریختم که خیلی خوشمزه اش کرد. در ادامه مطلب می توانید تصاویر ژله خرده شیشه با این کرم را مشاهده کنید.



2و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین

1 لیوان آب سرد

1 لیوان شیر گرم

350 میلی لیتر شیرعسلی(تقریبا 1 و نیم قوطی)

وانیل

 شیر گرم را با شیر عسلی مخلوط می کنیم و به آرامی هم می زنیم تا یکدست شود. ژلاتین را با آب سرد مخطوط و به روش بن ماری (حل کردن روی بخار آب یا حرارت غیر مستقیم) حل می کنیم. وانیل و مخلوط ژلاتین را به مخلوط شیر عسلی اضافه می کنیم. اگر خواستیم از رنگ خوراکی استفاده کنیم در این مرحله اضافه کرده و سپس در قالب ریخته و در یخچال می گذاریم تا ببندد. حدود 4 ساعت بعد دسر آماده است. (می توان مقدار شیر عسلی را کمتر ریخت، یک قوطی هم کافی است)

این دسر همان کرم شیر عسلی است که در پست ژله خرده شیشه گفتم که میتونید ازش به عنوان دسر پایه استفاده کنید. در ادامه تصویر یک دسر خرده شیشه که با پایه کرم شیر عسلی درست شده را قرار دادم

   

در ضمن شیر عسلی استفاده شده رو هم خودم درست کردم که انشا الله به زودی دستور اون رو هم میذارم تا اگه دوست داشتید شما هم بتونید خودتون شیر عسلی رو تهیه کنید.







نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
جمعه 6 شهریور 1394
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی