تبلیغات
هنرهایی که از انگشتانم می چکند - دسر موزائیک
هنرهایی که از انگشتانم می چکند
فرصتها غنیمتند، قدرشان را بدانیم
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند گروه طراحی قالب من هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند

ژله موزاییکی


در واقع همان ژله خرده شیشه است که به جای ژله های میوه ای و رنگارنگ از ژله کاکائویی و قهوه درست شده است.

ابتدا دسر شکلاتی را درست کرده و در یخچال گذاشتم تا ببندد. سپس آن را برش داده و در قالب مورد نظر ریختم. سپس به آرامی دسر شیر عسلی که طبق دستور موجود در صفحه زیر درست کرده بودم روی آن ریختم و گذاشتم در یخچال ببندد.

http://nart.blogfa.com/post/3

شما می توانید برای دسر پایه ژله شیر عسلی درست کنید و یا دسر سفید رنگ دیگری که در اینجا طرز تهیه آن را نوشتم. ژله های شکلاتی رو هم می تونید طبق دستورات زیر درست کنید.

در این عکس من فقط یک دسر شکلاتی درست کردم اما برای کار زیباتر و خوشمزه تر بهتره طعم های قهوه و نسکافه هم اضافه کنید. انشاءالله من هم به زودی با این سه طعم درست می کنم و عکسشو می ذارم.

ژله شکلاتی تیره:
آب جوش 1و 2/1 لیوان
آب سرد 2/1 لیوان
پودر ژلاتین 12 گرم معادل 1و2/1 قاشق سوپخوری
پودر هات شکلات آماده 2 بسته
شکر 4 قاشق سوپخوری
شکلات سیاه و تلخ 50 گرم

آب جوش و شکر و پودر هات شکلات و شکلات تلخ را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا تمام مواد حل شده و یکدست شود . پودر ژلاتین را با آب سرد روی بخار آب قرار داده تا شفاف شود حالا ژلاتین حل شده را به مایع شکلاتی اضافه کرده خوب مخلوط کرده در ظرفی می ریزیم و می گذاریم تا خوب ببندد.

ژله شکلاتی روشن:
شیر 1و2/1 لیوان
شکر 5 قاشق سوپخوری
پودر هات شکلات 1 بسته
آب سرد 2/1 لیوان
پودر ژلاتین 12 گرم معادل 1و 2/1 قاشق سوپخوری

شیر وشکر را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا داغ شود ولی نجوشد. حالا هات شکلات را افزوده خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم کمی خنک شود . پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته هم زده روی بخار آب قرار میدهیم تا شفاف شود . حالا ژلاتین حل شده را کنار میگذاریم تا کمی خنک شود سپس آن را به شیر ولرم اضافه کرده خوب مخلوط کرده و در یخچال می گذاریم تا ببندد.


دسر شیری سفید رنگ:

شیر 2 لیوان
شکر 8 قاشق سوپخوری
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
خامه 3 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین 18 گرم معادل 1 و 5/3 قاشق سوپخوری
آب سرد 2/1 لیوان
طرز تهیه:
پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده روی بخار آب قرار میدهیم تا حل شود .
شیر و شکر را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا شکر حل شود .سپس خامه و وانیل را افزوده خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود حالا میگذاریم کمی خنک شود . ژلاتین را هم کنار میگذاریم تا داغی بیافتد حالا شیر و زلاتین را مخلوط کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود .حال به عنوان دسر پایه ژله موزاییک استفاده می کنیم و یا در غیر اینصورت در قالب ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا ببندد.

* نکته* دسر شکلاتی که من درست کرده بودم با این دستورات فرق داشت و در واقع از خودم درآوردم اما مقدار موادشو یادداشت نکردم و الان هم یادم نمیاد. فقط می دونم که از ترکیب شیر، ژلاتین، بستنی وانیلی، پودر کاکائو، شکلات تخته ای کاکائویی و کمی خامه درستش کردم که خیلی هم خوشمزه شده بود. البته شما هم می تونید خودتون با در نظر گرفتن بعضی نکات که در زیر آوردم با این مواد دسر خوشمزه ای درست کنید:

1- یک قاشق غذا خوری پودر ژلاتین یا 3 ورق ژلاتین برای یک و نیم پیمانه مایع کافی است.

2- هر ورق ژلاتین معادل 1 قاشق چایخوری استاندارد پودر ژلاتین است .

3- هر دو ورق ژلاتین برای 1 پیمانه مایع کافی است.

 






نوع مطلب :
برچسب ها : دسر، ژله، دسر موزاییک، ژله کاکائویی،
لینک های مرتبط :
          
جمعه 6 شهریور 1394
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی