تبلیغات
هنرهایی که از انگشتانم می چکند - دسر انبه
هنرهایی که از انگشتانم می چکند
فرصتها غنیمتند، قدرشان را بدانیم
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند گروه طراحی قالب من هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند

موس انبه یک دسر خوشرنگ و خوشمزه برای طرفدارهای انبه

انبه 3 عدد درشت

خامه صبحانه 200 گرم

شکر به میزان دلخواه

شیر 1 لیوان

پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری

(در دستور اصلی 1 لیوان آب انبه به کار رفته است اما چون من هر بار که درست کردم آب انبه نداشتم با توجه به یک دستور مشابه دیگر که شیر به کار برده بود آب انبه را با شیر جایگزین کردم که مشکلی پیش نیامد و خیلی خوب هم شد. شما هر کدام را که دوست دارید استفاده کنید)

انبه را پوست کرده و هسته آن را در می آوریم. سپس در میکسر ریخته و پوره می کنیم. شکر را اضافه می کنیم. خامه و شیر را هم می افزاییم و مخلوط می کنیم. شیرینی مواد را بسته به ذائقه خود و میزان شیرینی انبه تنظیم کنید. در یک ظرف نصف لیوان آب معمولی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و وری بخار کتری قرار دهید تا حل شوند. سپس می گذاریم 5 دقیقه در هوای محیط خنک شود و در حالی که همزن روشن است به مواد بالا می افزاییم. حال در قالب می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا ببندد.

اینم تصویر برش خورده اش و بافت دسر:

و این هم در ظرفهای تک نفره:






نوع مطلب :
برچسب ها : دسر انبه، انبه، موس انبه، دسر خوشمزه،
لینک های مرتبط :
          
جمعه 6 شهریور 1394
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی