تبلیغات
هنرهایی که از انگشتانم می چکند - خمیر شکلاتی
هنرهایی که از انگشتانم می چکند
فرصتها غنیمتند، قدرشان را بدانیم
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند گروه طراحی قالب من هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند


استفاده از خمیر فوندانت در تزئین کیک ها باعث شده طرح های بسیار قشنگ و متنوعی رو بتونیم پیاده کنیم. اما خیلی ها طعم اون رو دوست ندارند و شیرینی زیاده از حدش دلشون رو می زنه. ضمن اینکه درست کردنش
توی خونه چندان کار راحتی نیست.
اما من به چند ماهه پیش با خمیر مشابهی آشنا شدم که با شکلات درست میشه که کاراییش مشابه فوندانت است اما خوب با طعم شکلات که مسلما خیلی خوش خورتر خواهد بود. خیلی وقته که میخوام
پروژه ساخت خمیر شکلات رو اجرا کنم اما فرصت نمی شد. ضمن اینکه توی دستور این خمیر از گلوکز مایع یا کورن سیروپ استفاده شده بود که نتونستم جایی پیداش کنم و همزمان متوجه شدم ماده غذایی مضریه.
در نهایت به دستور مشابهی برخورد کردم که به جای کورن سیروپ از عسل استفاده کرده بود.
بالاخره امروز موفق شدم دستور رو پیاده سازی کنم و نتیجه رو برای شما عزیزان اینجا بذارم.
این خمیر بسیار راحت درست می شه و می تونید با موارد اولیه کم یعنی فقط شکلات و عسل اون رو در منزل تهیه کنید و ازش توی تزئین کیکهاتون استفاده کنید.
گلهای روی این کاپ کیک ها رو با این خمیر درست کردم
مواد لازم : شکلات و عسل
مقدارشون تقریبا به یک اندازه است و مقدار دقیقی نداره حتی توی دستور نوشته بود می تونید نسبت ها رو به دلخواه تنظیم کنید.
مقداری که من ریختم از لحاظ حجمی تقریبا برابر بودند. یعنی مقدار شکلات و عسل برابر بودند. در ضمن من از شکلات تلخ استفاده کردم که در ترکیب با عسل نتیجه بهتری می ده از لحاظ طعم.
شکلات رو به روش بن ماری (یعنی حرارت غیر مستقیم مثلا قرار دادن ظرف شکلات روی بخار آب بدون اینکه هیچ قطره آبی به شکلات برسد) حل می کنیم.
از روی حرارت برداشته و عسل رو اضافه کنید . عسل رو کم کم اضافه کنید و مخلوط رو هم بزنید تا زمانی که احساس کردید خمیر مناسبی بدست آوردید. بعد از اضافه کردن عسل به اندازه کافی احساس میکنید خمیر به ظرف نمی چسبد.
خمیر حاصل را داخل پلاستیک فریزر قرار دهید و در یخچال به مدت 1 ساعت قرار دهید.
موقع استفاده خوب ورز دهید و سپس روی تخته کار کمی پودر قند بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید و با قالب دلخواه برش بزنید. می توانید وردنه را با روغن مایع چرب کنید.
متاسفانه من امروز فقط جهت تست درست کردم و فرصت نشد از مراحل کار عکس بگیرم اما انشاالله به زودی با شکلات سفید درستش می کنم و یک تزئین حرفه ای تر انجام می دم و از مراحل کار هم عکس خواهم گرفت

امیدوارم براتون مفید باشه



نوع مطلب : تزئین غذا و کیک و دسر، کیک، 
برچسب ها : خمیر شکلات، شکلات، خمیر، تزئین، فوندانت، خمیر شکلاتی، تزیئن کیک،
لینک های مرتبط :
          
جمعه 6 شهریور 1394
شنبه 28 آذر 1394 10:18 ب.ظ
من ک دهنم آب افتاد
یکشنبه 8 شهریور 1394 01:02 ب.ظ
ممنون که سر زدید
لینک شدید
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی