تبلیغات
هنرهایی که از انگشتانم می چکند - چیکن استروگانف
هنرهایی که از انگشتانم می چکند
فرصتها غنیمتند، قدرشان را بدانیم
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند گروه طراحی قالب من هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند


مواد لازم:

سینه مرغ

 فلفل دلمه ای

 قارچ

 پیاز

مواد لازم برای سس سفید:

آرد نصف پیمانه
شیر 2 پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
كره 50 گرم
خامه نصف پیمانه

پیاز رو خلالی خرد میکنیم و تفت میدهیم.

سینه مرغ را به صورت نوارهای باریک و بلند برش می دهیم. و سپس به پیاز اضافه می کنیم.
بعد از چند دقیقه تفت دادن برش های مرغ می پزند البته این زمان بستگی به ضخامت برش های مرغ دارد.

فلفل دلمه ای را نیز باریک و بلند برش می دهیم و بعد از پختن مرغ به آن اضافه می کنیم. چند دقیقه تفت می  دهیم.

در این مرحله میتوان قارچ هم اضافه نمود و با حرارت زیاد و یکنواخت تفت داد.
ریختن فلفل دلمه ای و قارچ در این غذا سلیقه ای است و در اصل دستور وجود ندارد..
نمک و فلفل را نیز به میزان لازم به مواد اضافه کنید.
سس سفید را همزمان درست میکنیم
سس را به مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم چند قل بزند.
با سیب زمینی خلالی اماده یا سیب زمینی که خودتون خیلی باریک و بلند برش دادین و سرخش کردین اطرافشو تزئین کنید.

 

سس سفید:

شیر را به تدریج به آرد اضافه می كنیم ، روی حرارت ملایم قرار داده و دائماً به هم می زنیم تا غلیظ شود در آخر نمك ، فلفل و كره را اضافه كرده ، از روی حرارت بر می داریم و خامه را اضافه می كنیم .

منبع: مامی سایت





نوع مطلب : غذاها، 
برچسب ها : چیکن استروگانف، غذا با مرغ، مرغ، چیکن، غذای شیک، آشپزی با مرغ، غذای مجلسی،
لینک های مرتبط :
          
جمعه 6 شهریور 1394
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی