تبلیغات
هنرهایی که از انگشتانم می چکند - بورک چهار رنگ
هنرهایی که از انگشتانم می چکند
فرصتها غنیمتند، قدرشان را بدانیم
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند گروه طراحی قالب من هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند

بورک یک غذای ترکی هست که با خمیر یوفکا تهیه می شه و میشه اون رو به شکل های مختلفی درست کرد. خمیر یوفکا خمیر نازکی هست که باهاش باقلوا هم درست می کنن.
هر چیزی از قبیل گوشت قرمز گوشت مرغ، سبزیجات سوسیس و کالباس، سیب زمینی و هر چیز مشابه دیگه ای رو می تونید لایه خمیر یوفکا قرار بدید و داخل فر بپزید یا در روغن داغ سرخ کنید
که هر دوش هم خوب و خوشمزه میشه. و درنهایت یک پیش غذای خوشمزه و شیک دارید.
حالا من می خوام تو این پست آموزش یک مدل بورک که خیلی هم شیک هستش رو بذارم امیدوارم بتونم خوب توضیح بدم تا براتون مفید باشه و استفاده کنید.




موادی که من استفاده کردم
خمیر یوفکا 10 ورق (با نصف این تعداد هم میشه درست کرد اما برای استحکام بهتر من تعداد بیشتری استفاده کردم)
سیب زمینی حدود 3 تا متوسط
سینه مرغ پخته
کالباس
جعفری
قارچ
پیاز داغ
شیر  نصف فنجون
کره

مرغ پخته رو هم ریش ریش می کنیم. به همراه قارچ خرد شده و پیاز داغ خوب مخلوط می کنیم و کمی با هم تفت می دهیم.
(من در انتها مقداری پنیر خامه ای به این مواد اضافه کردم که هم حالت خمیری تر داشته باشه و هم مزش بهتر بشه . شما هم اگه دوست داشتین می تونید اضافه کنید)
سیب زمینی رو آبپز میکنیم . بعد پوستش رو می کنیم و با چنگال پوره می کنیم.
کالباس رو نگینی خرد می کنیم.
جعفری رو هم کاملا خرد می کنیم.
نصف پوره سیب زمینی رو با جفعری خرد شده و ادویه های دلخواه مخلوط می کنیم. و نصف دیگر سیب زمینی رو با کالباس مخلوط می کنیم.

 برای کار با خمیر یوفکا اول باید اون رو از فریزر دربیاریم و بعد از اینکه از حالت منجمد خارج شد و انعطاف پذیر شد با مایعی مثل کره آب شده، شیر، یا موارد مشابه به سلیقه خودتون خمیر را با قلم مو مرطوب کنیم

بنابراین برای شروع کار مراحل بالا رو انجام می دیم.  کره رو آب کرده و داخل شیر می ریزیم و مخلوط  می کنیم . هر ورق یوفکایی که می خوایم باهاش کار کنیم اول با  این مایع تمام سطح خمیر رو مرطوب میکنیم.


خمیر اول رو روی سطح صاف و تمیز پهن می کنیم مرطوب می کنیم و بعد خمیر دوم رو روی اون صاف قرار می دیم و دوباره مرطوب میکنیم و یک طرف خمیر از مواد سیب زمینی با جعفری قرار می دیم و در بعد خمیر رو پیچیده و رول می کنیم. و کنار میگذاریم.



برای بقیه مواد و خمیرها هم همین مراحل رو طی می کنیم. تا در نهایت 4 تا رول داشته باشیم



من  دو تا رول مرغی درست کردم و 2 تا با سیب زمینی.
حالا دو برگ آخر رو به ترتیب مرطوب کرده و روی هم می گذاریم و بعد 2 تا از رولهای آماده شده رو  که رنگهای متضادی با هم دارند یک طرف خمیر کنار هم می چینیم.



حالا دوتا رول دیگر رو هم روی دو رول قبلی قرار می دهیم . به ترکیب رنگها در کنار هم توجه داشته باشید.


در نهایت خمیر رو دور رول ها چیده شده می پیچیم و یک رول بزرگتر درست می کنیم.
این خمیر رو داخل سلفون پیچیده و به مدت یک یا دو ساعت در یخچال قرار می دیم تا شکل بگیره .
سپس از یخجال خارج کرده و با چاقوی تیزی برش می دهیم و در سینی فر که کمی چرب شده می چینیم و در فر 175 درجه سانتیگراد حدود 15-20 دقیقه می پزیم.








نوع مطلب : غذاها، 
برچسب ها : بورک، یوفکا، غذای ترکی، پیش غذا، غذای شیک، غذای مهمانی، بورک چهار رنگ،
لینک های مرتبط :
          
شنبه 28 آذر 1394
شنبه 18 شهریور 1396 05:36 ق.ظ
I do not even understand how I ended up here, but
I believed this put up was great. I do not realize who you
are but definitely you're going to a well-known blogger if
you happen to are not already. Cheers!
شنبه 28 آذر 1394 10:17 ب.ظ
لاییییییییک

عالیه
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی