تبلیغات
هنرهایی که از انگشتانم می چکند - کیک سیب بسیار عالی
هنرهایی که از انگشتانم می چکند
فرصتها غنیمتند، قدرشان را بدانیم
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند گروه طراحی قالب من هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند
این کیک سیب خیلی خوب و خوشمزه هست. خانواده من که عاشقش شدن و هر وقت درست کردم هی میگن چقدر کم درست کردی.  شکموها!!! 




دوباره تاکید میکنم این کیک خیلی خوشمزه است. من چند مدل تا حالا کیک سیب درست کردم که همش هم خوب شده  اما اونا کره ای بودن . این کیک با وجود اینکه از روغن مایع استفاده می کنه خیلی خوشمزه هست.

مواد لازم:
شکر نصف پیمانه
آرد 1 پیمانه
تخم مرغ درشت 2 عدد
روغن مایع نصف پیمانه
شیر یک چهارم پیمانه
وانیل نصف قاشق مرباخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1 هشتم ق چ
سیب کوچک 3 عدد پوست گرفته و خرد شده
کره 1 قاشق سوپخوری
دارچین 1 قاشق سوپخوری
پودر نارگیل در صورت دلخواه 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
1- کره  و نارگیل و سیب و دارچین را داخل تابه ریخته و  تفت می دهیم. سپس از روی شعله برداشته و کنار می گذاریم.
2- در ظرفی دیگر ، شکر و تخم مرغ و وانیل را آنقدر با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود. حدود 4-5 دقیقه.
3- روغن رو به مخلوط اضافه می کنیم و باز هم می زنیم
4- شیر را اضافه کرده و هم میزنیم
5- آرد و نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم . سپس کم کم به مایه تخم مرغ اضافه می کنیم و فقط با لیسک یا قاشق مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
6- در قالب با قطر 25 سانت کاغذ روغنی انداخته و مایه را می ریزیم . و روی مایه سیب ها را ریخته و پخش می کنیم.
7- کیک در فر گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30-40 دقیقه می پزیم.





نوع مطلب : کیک، 
برچسب ها : کیک سیب و دارچین، کیک سیب، سیب، کیک، کیک نارگیل، کیک خوشمزه، تزئین کیک،
لینک های مرتبط :
          
جمعه 18 دی 1394
یکشنبه 15 مرداد 1396 10:50 ق.ظ
Hello to every , because I am actually eager of reading this website's
post to be updated on a regular basis. It carries fastidious material.
شنبه 7 مرداد 1396 10:34 ق.ظ
Thanks for some other magnificent article. Where else may anybody get that kind of
info in such an ideal method of writing? I have a presentation next week, and I am at
the search for such info.
سه شنبه 22 فروردین 1396 06:20 ق.ظ
Hi there! I could have sworn I've been to this site before
but after looking at some of the posts I realized
it's new to me. Regardless, I'm definitely happy I stumbled upon it and I'll be bookmarking
it and checking back regularly!
دوشنبه 21 فروردین 1396 10:53 ق.ظ
Magnificent goods from you, man. I've be mindful your stuff prior to and you're just extremely excellent.
I actually like what you've bought right here, certainly like what you're saying and the best way in which you
are saying it. You're making it entertaining and you continue to take care of
to keep it sensible. I cant wait to learn far more from you.
This is actually a terrific website.
سه شنبه 15 فروردین 1396 12:55 ب.ظ
It's appropriate time to make some plans for the future and it is
time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or tips.
Perhaps you could write next articles referring to this article.

I want to read even more things about it!
شنبه 12 فروردین 1396 06:54 ق.ظ
Hmm is anyone else experiencing problems with the images on this blog loading?
I'm trying to determine if its a problem on my end or if it's the blog.
Any responses would be greatly appreciated.
جمعه 18 دی 1394 10:21 ب.ظ
عااااالیه... آفرین بر شما.... کلن من طعم دارچین رو خیلی پایه هستم
نعیمه قاسمیخواهش می کنم دوست عزیز امیدوار درست کنید و لذت ببرید
جمعه 18 دی 1394 01:15 ب.ظ
جم رایگان کلش اف کلن به راحتی جم ها را دریافت کنید فقط با یک ثبت نام
میتوانید جم دریافت کنید
به راحتی با اموزش...
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی