تبلیغات
هنرهایی که از انگشتانم می چکند - خورش آلو اسفناج
هنرهایی که از انگشتانم می چکند
فرصتها غنیمتند، قدرشان را بدانیم
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند گروه طراحی قالب من هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند


من سعی می کنم هر فصلی متناسب با همون فصل یا ایام ، هم آشپزی کنم و هم دستورات آشپزی رو توی وبلاگم بذارم. الان هم که زمستون شروع شده من افتادم رو دور مصرف اسفناج به اشکال مختلف. مثلا یکیش این خورشه.

این دستور رو از سایت آکا ایران برداشتم اما خلاصه اش رو اینجا قرار دادم. و البته با تصاویر خودم

مواد لازم

گوشت لخم تکه شده : 2 کاسه ماست خوری

سبزی اسفناج : یک کیلو که خرد شده آن معادل 4 کاسه ماست خوری میشه

آلو : یک کاسه ماست خوری

آرد  گندم : یک قاشق غذاخوری

پیاز نگینی خرد شده :  یک عدد

روغن حدود دو فنجان

نمک وفلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

با این مقدار مواد لازم به اندازه 3 بشقاب خورش خوری از ” خورش آلو اسفناجخواهیم داشت.

یک کیلو سبزی اسفناج را پاک کرده، شسته، ریز خرد می کنیم . سپس آن را با یک فنجان روغن کاملاً سرخ می کنیم تا یک کاسه ماست خوری سبزی سرخ شده به دست آید

  .  

یک عدد پیاز متوسط را ریز خرد کرده، با یک فنجان روغن و با شعله زیاد آن را سرخ می کنیم و کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم تا پیاز داغ طلایی و برشته به دست آوریم

.

دو کاسه گوشت، نمک و فلفل را اضافه کرده، تفت می دهیم

.

یک قاشق آرد اضافه کرده، تفت می دهیم سپس اسفناج سرخ شده همراه با 3 الی 4 لیوان آب اضافه کرده تا حدود 2 ساعت با شعله کم بپزد

.

آلو را اضافه می کنیم. دو ساعت دیگر نیز با شعله کم بپزد تا خورش پخته شده و کاملاً جا بیفتد.





نوع مطلب : غذاها، 
برچسب ها : خورش آلو اسفناج، آلو، اسفناج، غذا، خورش، خورش مجلسی، غذای مهمانی،
لینک های مرتبط :
          
سه شنبه 15 دی 1394
یکشنبه 15 مرداد 1396 02:26 ق.ظ
I am really pleased to read this web site posts which consists of
tons of useful facts, thanks for providing such information.
شنبه 7 مرداد 1396 09:57 ق.ظ
Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter
updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this.
Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading
your blog and I look forward to your new updates.
چهارشنبه 23 فروردین 1396 10:13 ق.ظ
It's very trouble-free to find out any matter
on net as compared to textbooks, as I found this paragraph at this
web page.
سه شنبه 22 فروردین 1396 01:06 ق.ظ
If some one desires expert view about running a blog after that
i suggest him/her to go to see this blog, Keep up the good job.
دوشنبه 21 فروردین 1396 07:37 ق.ظ
I read this paragraph fully concerning the comparison of newest and preceding technologies, it's remarkable article.
سه شنبه 15 فروردین 1396 04:51 ب.ظ
Hello! I realize this is sort of off-topic however I needed to ask.
Does building a well-established website such as yours require a massive amount work?
I am completely new to blogging but I do write in my
journal daily. I'd like to start a blog so I can easily share my personal
experience and thoughts online. Please let me know if you have
any kind of ideas or tips for new aspiring bloggers. Thankyou!
یکشنبه 13 فروردین 1396 04:48 ب.ظ
Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it.
Look advanced to more delivered agreeable from you!
However, how could we keep in touch?
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی