تبلیغات
هنرهایی که از انگشتانم می چکند - حلوای سه آرد
هنرهایی که از انگشتانم می چکند
فرصتها غنیمتند، قدرشان را بدانیم
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند گروه طراحی قالب من هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند

یکی از خوشمزه ترین حلواهایی که تا حالا خوردم اینه.دستور این حلوا رو به مناسبت ایام اربعین و شهادت امام رضا علیه سلام براتون می ذارم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیرد.

حلوای سه آرد

یکی از خوشمزه ترین حلواهایی که تا حالا خوردم اینه. بعضی جاها خوندم که این حلوا مشهدیه اما من نمیدونم اصالتش مال کجاست. دستور این حلوا رو به مناسبت ماه رمضان براتون می ذارم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیرد.

دستور تهیه:

آرد سفید : 125 گرم
آرد برنج 125:  گرم
آرد نخودچی : 125 گرم

شکر : 3 پیمانه

آب : 3 پیمانه

روغن مایع : 200 گرم

کره 25 گرم
گلاب : نصف پیمانه

عرق هل: یک چهارم پیمانه
محلول زعفران : 3 قاشق سوپ‌خوری
پودر پسته و پرک بادام برای تزئین

طرز پخت: 

اول شهد رو آماده می کنیم. آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم. بعد از این که شکر حل شد و جوش اومد ، گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش می کنیم.

 اول آرد سفید را الک می کنیم و بدون روغن روی حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش بره و کمی تغییر رنگ بده. بعد از 10 دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه می کنیم. کمی که تفت خورد و تغییر رنگ داد، آرد نخودچی الک شده را هم می ریزیم

بازم تفت می دیم تا بوی خامی آرد نخودچی بره ولی زیاد روی حرارت نمونه.چون آرد نخودچی زودی می سوزه

هرکدوم آرد ها رو 15 دقیقه ولی نخود چی رو 10 دقیقه کافیه تفت بدیم. بعد همه رو یه بار دیگه الک می کنیم و برمیگردونیم روی حرارت. کم کم روغن مایع را اضافه می کنیم.

حلوا را مدام هم می زنیم تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن بکند. حالا کره را اضافه می کنیم و تا زمانی که به رنگ قهوه‌ای روشن دربیاد تفت می دیم. برای اینکه  از میزان تفت خوردن آرد و رنگ نهایی حلوا مطمئن بشین، کمی از اون رو توی یک ظرف کوچک می ریزیم و کمی از شربت آماده رو توش میریزیم. هر زمان رنگ دلخواهمون شد کافیه و شربت رو به آرد و روغن اضافه می کنیم. حالا ظرف رو از روی حرارت برمی داریم و شربت آماده‌ی ولرم را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم. دوباره ظرف رو روی حرارت می ذاریم و هم می زینم تا زمانی که حلوا از دور ظرف جمع شود و به دیواره ظرف نچسبد. حلوا نباید خیلی سفت و خشک شود.

معمولا چون این حلوا به صورت مجلسی سرو می شه و با ماسوره شکوفه می زنیم، نیازی به قنداقه کردن حلوا (کوبیدنش به راست و چپ تابه) نیست....اما اگه نخواین شکوفه بزنین قنداقه کنین تا حلواتون کاملا از ظرف جدا بشه. حلوا را در ظرف می کشیم و هرجور دوست داریم تزیین می کنیم





نوع مطلب : دسرهای بدون ژلاتین، 
برچسب ها : حلوا، تزئین حلوا، حلوای سه آرد، حلوای خوشمزه، حلوا با آرد نخودچی، حلوا با آرد برنج، حلوای شیک و مجلسی،
لینک های مرتبط :
          
جمعه 6 شهریور 1394
شنبه 7 شهریور 1394 02:24 ب.ظ
ایول
چه هنرمند
نعیمه قاسمیمرسی سارا جون. شما لطف دارید
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی