تبلیغات
هنرهایی که از انگشتانم می چکند - کیک باقلوای نارگیل
هنرهایی که از انگشتانم می چکند
فرصتها غنیمتند، قدرشان را بدانیم
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند گروه طراحی قالب من هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند

یک کیک باقلوایی مناسب چای عصرانه. مخصوصا اگه قراره مهمون هم داشته باشیم.

 طعم و عطر نارگیل رو خیلی می پسندم. همیشه هم سعی می کنم پودر نارگیل با کیفیت بخرم. با کیفیت یعنی هم تازه باشه و هم روغنش گرفته نشده باشه و بوش بپیچه. آخه من از اون خانمهای با حوصله نیستم که خودم نارگیل بگیرم و پوست کنم و رنده کنم و این دردسر ها رو به جون بخرم که یک پودر نارگیل خوب داشته باشم نهایتش اینه که از لوازم قنادی های متعددی که مشتریشونم همیشه از اونی می خرم که می دونم بهتره. تازه واسه همین کار هم کلی خسته می شم. دستور این کیک رو هم از وبلاگ ترلان برداشتم که اینجا از زبان خودم و با عکسهای خودم براتون می ذارم. باشد که رستگار شوم.

مواد لازم :

آرد سفید              یک و نیم پیمانه

شکر                      سه چهارم پیمانه

پودر نارگیل          یک و نیم پیمانه

روغن مایع            سه چهارم پیمانه

پودر هل              یک ق چ

بکینگ پودر         یک و نیم ق چ

تخم مرغ              3 عدد

وانیل                   نصف ق چ

مواد لازم برای شربت باقلوا:

شکر                      یک و نیم لیوان

آب                        یک و نیم لیوان

هل درسته            5 - 6 عدد

زعفران                 حدود 1 ق چ

گلاب                     2 ق غ

آبلیمو                   3 - 4 قطره

طرز تهیه:

برای تهیه این کیک باید سایز قالبتون رو طوری انتخاب کنید که وقتی مایه کیک رو داخلش می ریزید حداکثر2سانت قطر داشته باشه.

1-  فر رو با درجه 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه.

2- تخم مرغ ها، وانیل و شکر رو آنقدر با همزن بزنید تا کاملا روشن و کرم مانند بشه. (حدود 3 دقیقه)



3- روغن رو اضافه کنید و فقط تا حدی هم بزنید که مواد مخلوط بشن.

4- پودر نارگیل رو اضافه کنید و با لیسک یا قاشق مخلوط کنید. دیگه همزن رو کنار بذارید.


5-  آرد، بکینگ پودر و پودر هل رو با هم مخلوط و الک کنید و به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک آرام آرام مخلوط کنید تا مایه یکدست شود.

6- مایه رو داخل  قالب چرب شده بریزید و داخل فر که گرم شده در طبقه وسط فر قرار دهید.

7- حدودا 30 دقیقه زمان پخت طول میکشه اما ممکنه زودتر هم بپزنه. برای اینکه بفهمیم کیک پخته یا نه باید یک کارد تمیز یا یک خلال دندان را داخل کیک فرو ببریم اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته و گرنه زمان بیشتری برای پخت لازم دارد.

8-  حالا باید شربت رو آماده کنیم.

آب، شکر، زعفران و هل رو بذارید روی حرارت تا بجوشه. پس از 10 دقیقه آبلیمو رو اضافه کنید. آخر سر گلاب رو بریزید و یکی دو جوش که زد از روی حرارت بردارید.

9-  شربت رو کنار می ذاریم تا کمی خنک شود و تقریبا ولرم شود.

10- وقتی کیک پخت و از توی فر درآوردید 5 دقیقه کنار بگذارید و بعد شربت رو آرام آرام روی کیک بریزید طوری که همه جای کیک آغشته شود.

11-  حالا میتونید روی کیک پودر پسته یا پودر گل محمدی بپاشید و بذارید توی یخچال چند ساعتی  بمونه و خوب سرد بشه. صبور باشید

12- دیگه وقتشته!! حالا می تونید برش بزنید و با چای نوش جان کنید.

حالا اصراری هم نیست حتما چای باشه می تونید مثل داداشه من هر چند دقیقه یکی رو همینطوری واسه تنوع بندازید بالا حالشو ببرید .


اون برشهایی که تو عکس من طلایی تر هستن پشت کیک ان و اون سفید تر ها روی کیک مثلا خواستم خوشگل بچینم





نوع مطلب : کیک، 
برچسب ها : کیک باقلوای نارگیل، کیک نارگیل، کیک باقلوا، باقلوا، نارگیل، شیرینی نارگیلی، کیک شربتی،
لینک های مرتبط :
          
چهارشنبه 12 اسفند 1394
پنجشنبه 16 شهریور 1396 11:10 ب.ظ
خیلی خوب بود ممنون
شنبه 14 مرداد 1396 09:20 ق.ظ
If you desire to increase your knowledge just keep visiting this
web page and be updated with the most up-to-date information posted here.
شنبه 7 مرداد 1396 07:57 ق.ظ
Terrific article! This is the type of information that are meant to
be shared across the web. Shame on the search engines for now not positioning this publish upper!

Come on over and talk over with my web site . Thanks =)
سه شنبه 22 فروردین 1396 03:30 ق.ظ
Wow, this article is nice, my sister is analyzing these things, so I am going to convey her.
دوشنبه 21 فروردین 1396 11:56 ب.ظ
There is certainly a great deal to find out about this issue.

I really like all of the points you've made.
دوشنبه 21 فروردین 1396 05:31 ق.ظ
I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was curious what
all is required to get setup? I'm assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
I'm not very web savvy so I'm not 100% sure. Any tips or advice would be greatly
appreciated. Many thanks
جمعه 11 فروردین 1396 05:17 ب.ظ
Hello! I could have sworn I've been to this site before but after browsing
through some of the post I realized it's new to me. Anyhow, I'm definitely glad I found it and
I'll be book-marking and checking back frequently!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی