تبلیغات
هنرهایی که از انگشتانم می چکند - رولت مرغ
هنرهایی که از انگشتانم می چکند
فرصتها غنیمتند، قدرشان را بدانیم
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند گروه طراحی قالب من هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند
رولت مرغ از اون غذاهای شیک و مجلسیه که در عین حال به نسبت سریع و راحت هم تهیه میشه.
رولت مرغ رو هم میشه تو فر تهیه کرد هم بدون فر و روی گاز، که من مدل دومش یعنی داخل قابلمه روی گاز پختم مخصوصا که دوست داشتم آبدارتر باشه.
بنابراین واسه اونایی که فر ندارن یا ترجیح میدن بدون فر غذا رو تهیه کنن مناسبه


مواد لازم:
سینه مرغ یک عدد حدود 400 گرم  چرخ شده
شیر 2 قاشق غذاخوری
نان تست 1 عدد
پیاز رنده شده 1 عدد متوسط
نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
زعفران آب کرده 2 قاشق غذاخوری (یا هر میزان که خودتون دوست دارید)
پیاز داغ
فلفل دلمه ای باریک بریده شده
زرشک و سایر مواد و سبزیجاتی که دوست دارید وسط رولت بذارید مثل هویج قارچ و غیره.
رب به میزان دلخواه حدود 1 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری

خوب میریم سراغ درست کردن رولتمون.
گوشت مرغ رو چرخ می کنیم.


حاشیه های برشته نان تست رو با یک کارد تیز می بریم و بعد شیر رو روش میریزیم و می ذاریم کنار تا شیر خوب به خرد نان بره.

    
آب پیاز رو کاملا می گیریم.



خیلی مهمه که پیازمون خشک باشه و هیچ آبی نداشته باشه. این به استحکام رولتمون کمک می کنه وگرنه رولت وا میره.

زعفران ساییده شده رو با مقداری کمی آب جوش حل می کنیم و حتی می تونیم بذاریم چند دقیقه روی بخار کتری دم بکشه و بعد استفاده کنیم



نمک و فلفل و زردچوبه رو داخل مرغ چرخ شده می ریزیم.
پیاز رو هم اضافه می کنیم.
نان تست رو هم که تا حالا شیر رو به خودش کشیده برمی داریم و فشارش می دیم تا شیر داخلش گرفته بشه و مثل خمیر بشه.
خمیر نون تست رو هم اضافه می کنیم.
حالا همه مواد رو با هم کاملا ورز میدیم تا یکدست بشه.
زعفران رو هم اضافه می کنیم. نباید آب زعفرون هم خیلی زیاد باشه که خمیرمون شل نشه.





حالا یک سطح روی واسه پهن کردن خمیر و پیچاندن رولت آماده می کنیم روی سطح مورد نظر پلاستیک فریزر یا سلفون و یا کاغذ آلومینیوم پهن می کنیم.
خوب اینجا بهتره که روی سطح مقداری پودر سوخاری بپاشید و بعد خمیر رو روی اون باز کنید اما من به خاطر ذائقه بعضی از افراد خانواده اینجا اینکار رو نکردم .
اینه که تو عکسام این مرحله وجود نداره.



مخلوط مرغ رو روی تخته کار می ذاریم و به صورت یک مستطیل پهنش می کنیم.



پیاز داغ رو وسط خمیر از بالا تا پایین می ریزیم و بعد هم از بقیه مواد میانی روش می ریزیم.
من زرشک ، جعفری خرد شده، قارچ خرد شده، و فلفل دلمه ای گذاشتم.







حالا به کمک سلفون زیر خمیر ، اونو رول می کنیم.  و محل اتصالشو با انگشتمون فشار می دیم تا کاملا متصل بشه.



 یک تابه با دیواره بلند یا هر قابلمه دیگه ای که از نظر طول با قد رولتمون همخوانی داشته باشه انتخاب می کنیم و داخلش یک لیوان آب به همراه کمی نمک و ادویه و رب و باقیمانده پیاز داغ ، می ریزیم و میذاریم تا جوش بیاد .
بعد به آهستگی رولت رو داخل تابه هل می دیم و درش رو می ذاریم تا بپزه .
بهتره اول قابلمه مناسب  برای پخت رو انتخاب کنیم و بعد طول رولت رو بر اساس سایز قابلمه تعیین کنیم ولی اگر هم با این مشکل مواجه شدید و قطر تابه از طول رولت کمتر بود می تونید با کارد بزرگ رولت رو نصف کنید و دوباره سرش رو با خمیر اطراف بپوشونید.




فکر نمی کنم بیشتر از 30 دقیقه طول بکشه تا بپزه .

حالا می تونید با استفاده از دو تا کفگیر رولت رو بردارید و توی ظرف سرو بذارید. هم به صورت درسته می شه ببرید سر میز  و هم به صورت برش خرده.


امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم و شما درست کنید و لذت ببرید.
واقعا به امتحانش می ارزه.

نظر یادتون نره








نوع مطلب : غذاها، 
برچسب ها : رولت مرغ، غذای مجلسی، غذای شیک، مرغ، غذا با مرغ، رولت، فینگر فود،
لینک های مرتبط :
          
پنجشنبه 13 اسفند 1394
یکشنبه 15 مرداد 1396 09:13 ق.ظ
We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
Your website offered us with valuable info to
work on. You have done an impressive job and our entire community will
be thankful to you.
شنبه 14 مرداد 1396 08:22 ب.ظ
I know this site provides quality depending articles or reviews and extra material, is there any other site which gives these things in quality?
دوشنبه 21 فروردین 1396 05:50 ق.ظ
Hello, just wanted to say, I loved this blog
post. It was inspiring. Keep on posting!
یکشنبه 13 فروردین 1396 10:29 ق.ظ
It's very effortless to find out any matter on web
as compared to textbooks, as I found this post at
this web page.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی