تبلیغات
هنرهایی که از انگشتانم می چکند - تافی کاراملی عسل و شکلات
هنرهایی که از انگشتانم می چکند
فرصتها غنیمتند، قدرشان را بدانیم
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند گروه طراحی قالب من هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند
شف طیبه عزیز، باز هم یک دستور خیلی معرکه و راحت و خوشمزه تو سایتشون آموزش داده بودن که من هم مثل خیلی از دستورای دیگشون در جا درستش کردم  و از اون جا که طبق معمول نتیجه خیلی خوب بود ، تا الان چند بار درستش کردم. بنابراین با شما به اشتراک می ذارم تا شادیهام رو با شما تقسیم کرده باشم. من همچین آدمی هستم



مواد لازم :
خامه 100 گرم
شکر  125 گرم
عسل 50 گرم
کره 5 گرم
شکلات تلخ  100 گرم


**** از عسل صنعتی استفاده کنید. عسل طبیعی برای این کار مناسب نیست *****

همین اول کار یک ظرف مثلا ظرف پیرکس یا قالب یا هر ظرف دیگه ای که کمی لبه داشته باشه با سایز حدودا 10*10 انتخاب می کنیم و داخلش کاغذ روغنی میندازیم ، طوری که دیواره ها رو هم بپوشونه.

 شکر و خامه را داخل قابلمه یا شیر جوش می ریزیم و روی حرارت متوسط گاز قرار می دیم. هم می زنیم . بعد از اینکه شروع کرد به قل زدن 5 دقیقه صبر کرده و بعد از روی گاز برمی داریم.




 عسل و کره و شکلات را به مواد قبلی اضافه می کنیم و مخلوطشون می کنیم و مجددا قابلمه رو روی گاز و حرارت متوسط میذاریم و هم میزنیم .





 هم زدن و حرارت دادن رو باید تا زمانی که به غلظت مناسب برسیم ادامه بدیم.

بعد از حدود 10 دقیقه غلظت به این مقدار می رسه که تو عکس پایین می بینید ولی این کمه



من مشغله کاری زیادی دارم و آشپزی رو به خاطر علاقه انجام میدم. واسه همین اکثر کارهام غیر از غذاها، از ساعت 11 شب به بعد انجام میشه. واسه همین هست که نور کمه و عکسها هم خوب و واضح نیستن.دیگه شما به بزرگواری خودتون ببخشید

به هم زدن ادامه می دیم.

میزان غلظت مواد باید تا جایی برسه که مواد از قابلمه جدا بشه و یک مایه غلیظ تقریبا مشابه شکل زیر به دست بیاد.

این غلظت تقریبا نزدیک به نتیجه نهایی هستش . یعنی دقایقی بعد از این عکس من قابلمه رو از روی حرارت برداشتم.



همونطور که میبینید مایه بعد از اینکه از قاشق میریزه  روی مواد سطح قابلمه می ایسته و فرو نمیره
 
برای من حدود 15 الی 20 دقیقه طول کشید. ولی زمان معیار نیست باید به غلظت مناسب برسید بعد زیر قابلمه رو خاموش کنید.

 حالا مواد رو داخل قالبی که آماده کرده بودیم می ریزیم و می ذاریم توی یخچال نیم ساعت بمونه تا خودشو بگیره.

 حالا می تونید از یخچال درش بیارید . لبه های کاغذ رو بگیرید و از داخل قالب بیرون بیارید و با یک چاقوی بزرگ و تیز برش بزنید.

طعم خیلی خوبی داره. خیلی هم سریع و ساده درست می شه. امتحان کنید.



نوع مطلب : شیرینی، 
برچسب ها : تافی، تافی کارامل و عسل، کارامل، عسل، شکلات، شیرینی، فاج،
لینک های مرتبط :
          
جمعه 14 اسفند 1394
جمعه 13 مرداد 1396 03:25 ب.ظ
Do you mind if I quote a couple of your articles as long
as I provide credit and sources back to your blog?
My blog is in the exact same niche as yours and my visitors would truly benefit from a lot
of the information you present here. Please
let me know if this ok with you. Regards!
جمعه 25 فروردین 1396 06:12 ق.ظ
What i don't understood is in fact how you're now not really much more neatly-favored
than you may be now. You're very intelligent. You know thus considerably when it comes
to this topic, produced me personally consider it from numerous
numerous angles. Its like men and women don't seem to be interested
unless it's one thing to do with Girl gaga! Your personal
stuffs outstanding. Always handle it up!
سه شنبه 22 فروردین 1396 01:46 ق.ظ
Ahaa, its good conversation about this post
here at this web site, I have read all that, so
at this time me also commenting at this place.
دوشنبه 21 فروردین 1396 12:07 ب.ظ
It's really very complicated in this full of activity life to listen news on TV, thus I only use the web for that purpose, and take the latest news.
یکشنبه 1 فروردین 1395 10:51 ب.ظ
عالییییییییییه عزیزم نوش جونتون
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی