تبلیغات
هنرهایی که از انگشتانم می چکند - کیک ساده
هنرهایی که از انگشتانم می چکند
فرصتها غنیمتند، قدرشان را بدانیم
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند گروه طراحی قالب من هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند

این کیک رو من به اندازه موهای سرم درست کردم. در واقع دستور اولیه یک شکل دیگه بود که من در طی این مدت و بر اساس تجربه تغییراتی توش دادم که به نتیجه دلخواهم برسم که توی عکس می بینید.

مزه این کیک خوبه و خالی میشه به عنوان عصرانه ، صبحانه و حتی بعضا مشاهده شده ظهرانه خورده شده. خدا به سر شاهده.

به شکل های مختلف هم تا حالا درستش کردم مثلا یکی از مدل هام با رویه نارگیلی بوده که به زودی اون رو هم براتون می ذارم چون خیلی خوب و خوشمزه هست. برای پذیرایی هم گزینه مناسبیه.

مواد لازم:

آرد 2 پیمانه = 300 گرم

شکر 1 پیمانه = 230 گرم

روغن مایع  نصف پیمانه

شیر 1 پیمانه

وانیل نصف قاشق چایخوری

بکینگ پودر 2 ق چ

تخم مرغ 2 عدد

طرز تهیه:

قالبتون رو چرب و آرد پاشی کنید. برای این مقدار مواد، قالبی در حدود 25*20 مناسبه. قالبی که توی عکسای من می بینید کمی کوچکتره یعنی 27*18 هست اما توش این کیک کاملا مغز پخت می شه فقط کمی گنبدی میشه که چون من می خواستم برای خودمون درست کنم و خالی مصرف کنم خیلی برام مهم نبود.

فر رو هم با دمای 180 درجه سانتیگراد (بعضی فرها 175 دارند) روشن کنید.

آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و 2 بار الک کنید.

تخم مرغ ها رو به همراه شکر و وانیل داخل ظرفی با همزن آنقدر می زنیم که کرم مانند بشه و رنگش روشن بشه . حدود 4 تا 5 دقیقه طول می کشه.



روغن رو کم کم اضافه کنید و همزمان با همزن بزنید زمانی که یکدست شد دیگه همزن رو خاموش کنید و کنار بذارید.

شیر و آرد رو باید مرحله به مرحله و یک در میان به مواد اضافه کنیم و با لیسک مخلوط کنیم تا خمیر یکدست بشه. اول شیر رو اضافه کنید هم بزنید و بعد آرد ، باز شیر و بعد آرد همینطور تا 5 مرحله این کار رو انجام بدید.

در نهایت غلظت مایه کیک به  این اندازه هست.

اگه شیر و آرد هر کدوم توی 5 مرحله اضافه بشن موادتون کاملا یکدست میشه بدون مشکل و گرنه اگر شیر رو یکجا بریزید و بعد آرد چون مایه رقیق شده آرد توش گلوله می شه و به زحمت می تونید حلش کنید. پس از همون اول این کار رو با صبر و در 5 مرحله انجام بدید بسیار راحترید. این رو بر اساس تجربه می گم.

حالا مایه رو داخل قالب بریزید.

قالب رو در فر قرار بدید. معمولا واسه من 40 دقیقه زمان میبره تا کاملا بپزه اما شما بعد 30 دقیقه می تونید با یک کارد تمیز تستش کنید یعنی کارد رو داخل کیک فرو ببرید اگه از خمیر بهش چسبید هنوز نپخته ولی اگه چاقو تمیز بیرون اومد کیکتون پخته شده.

منتظر دستورات بعدی که با استفاده از همین کیک درست می کنم باشید.

نظراتون دلگرمم می کنه.





نوع مطلب : کیک، 
برچسب ها : کیک، کیک ساده، کیک خوشمزه، cake، دستور کیک، شیرینی، کیک پایه،
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 16 اسفند 1394
یکشنبه 15 مرداد 1396 09:04 ق.ظ
I've been browsing online more than three hours these days, yet I by no means found any fascinating article like yours.
It is beautiful price enough for me. In my view, if all site owners and bloggers made excellent content as you did, the web will likely be a lot more useful than ever
before.
شنبه 7 مرداد 1396 08:22 ق.ظ
I don't even know the way I ended up right here, however I thought this put up used to be good.

I do not recognize who you're however definitely you are going to a well-known blogger when you are not
already. Cheers!
شنبه 7 مرداد 1396 08:22 ق.ظ
I don't even know the way I ended up right here, however I thought this put up used to be good.

I do not recognize who you're however definitely you are going to a well-known blogger when you are not
already. Cheers!
سه شنبه 22 فروردین 1396 10:28 ق.ظ
Thanks for one's marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you are a great author.
I will ensure that I bookmark your blog and may come back at some point.
I want to encourage continue your great posts, have a nice weekend!
سه شنبه 22 فروردین 1396 04:18 ق.ظ
Hello, I enjoy reading all of your post. I wanted to write
a little comment to support you.
دوشنبه 21 فروردین 1396 04:57 ق.ظ
I blog quite often and I genuinely thank you for your content.
Your article has really peaked my interest. I will bookmark your blog and keep checking for new information about once per
week. I opted in for your Feed as well.
جمعه 11 فروردین 1396 11:03 ق.ظ
Pretty! This has been an extremely wonderful article.

Many thanks for supplying this information.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی