تبلیغات
هنرهایی که از انگشتانم می چکند - کوکی شکلاتی
هنرهایی که از انگشتانم می چکند
فرصتها غنیمتند، قدرشان را بدانیم
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند گروه طراحی قالب من هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند

باز من چند وقته افتادم تو خط کوکی و بیسکوییت . این کوکی رو هم از شف طیبه یاد گرفتم که همونطور که خودش می گه بسیار عالی و خوشمزه هست.

. پیشنهاد می کنم از کاکائوی خوبی استفاده کنید چون عطر و بوی خیلی خوبه  به بیسکوییتمون می ده.

نکته ای که باید خدمتتون عرض کنم اینه که امروز موقع پخت این کوکی ها من یک نیروی کمکی هم داشتم که البته فقط یک سال و نیم سن داره. بله من امروز با خواهر زاده عزیز و نازنینم  طهورا تنها بودم که  خیلی خیلی هم به خالش کمک کرد. حضورش رو در عکس ها خواهید دید. 

مواد لازم:

کره 100 گرم

وانیل 1 ق چ

تخم مرغ 1 عدد

آرد   یک و یک چهارم پیمانه

شکر  3/4  پیمانه

بکینگ پودر   1 ق چ

پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

شکلات چیپسی تقریبا نصف پیمانه

طرز تهیه:

اول فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم که گرم بشه.

کره و شکر رو با همزن می زنیم تا شکر داخل کره حل بشه و تبدیل به کرم بشن.

تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دیم تا یکدست بشن

کم کم داره رد پای کوچولوی خوشگل من تو کارام پیدا می شه.

توی یک ظرف دیگه آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و شکلات چیپسی رو با هم مخلوط می کنیم

حالا این مخلوط آرد رو به مایه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا یکدست بشن.

نباید زیاد هم زد یا ورز داد.

توی سینی فر کاغذ روغنی میندازیم و روش از خمیرمون گلوله های کوچکی با فاصله می چینیم.

این خمیر توی فر خیلی پهن می شه و ممکنه بیسکوییتامون به هم بچسبن پس بهتره فاصله کافی رو در نظر بگیریم.

اگر اول یکدونه رو بذارید تو فر بپزه و تست کنید خیلی بهتره چون اینطوری هم میزان پهن شدن خمیر دستتون میاد و هم زمان دقیق پخت.

من هم اینکار رو کردم.

روی گلوله های خمیر رو کمی با دست پهن می کنیم.

  

می تونیم روشون اسمارتیز یا ام اند امز بذاریم واسه خوشگلیش. مخصوصا اگه بدید یک کوچولو این کار رو براتون بکنه که دیگه نتیجه عالی (و البته غیر قابل مصرف) میشه .  

حالا سینی رو می ذاریم داخل فر به مدت 10 دقیقه بپزه. اگه بیشتر از این زمان توی فر باشه خشک تر و کرانچی تر می شه. ولی همینطوری روش کرانچیه و داخلش نرم تره که خیلی خوشمزه هست.

شف طیبه آخر رسپی می گه اگه این بیسکوییت ها رو درست کنید صددر صد عاشق و معتادش می شین. من هم تاکید می کنم این اتفاق می افته واقعا عالی و خوشمزه هستند.

نظرتون رو لطفا واسم بنویسید. ممنونم





نوع مطلب : شیرینی، بیسکوییت، 
برچسب ها : cookie، شیرینی، کوکی، کوکی شکلاتی، بیسکوییت شکلاتی، بیسکوییت خوشمزه، رسپی شیرینی و بیسکوییت،
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 17 اسفند 1394
شنبه 14 مرداد 1396 07:29 ب.ظ
Its such as you learn my mind! You appear to grasp a lot approximately
this, such as you wrote the e-book in it or something.
I think that you can do with some % to pressure the message
house a little bit, however other than that, that is wonderful blog.
A fantastic read. I'll certainly be back.
دوشنبه 21 فروردین 1396 09:00 ق.ظ
Way cool! Some extremely valid points! I appreciate
you penning this post and also the rest of the website is also really good.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی