تبلیغات
هنرهایی که از انگشتانم می چکند - کوکی نعنایی
هنرهایی که از انگشتانم می چکند
فرصتها غنیمتند، قدرشان را بدانیم
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند گروه طراحی قالب من هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند


یک روز کاری با طعم نعنا و شکلات. من دارم یک سایت خوب و کاربردی واسه آشپزی درست می کنم که ایشالا تو سال جدید (1395) راه اندازی میشه. سعی می کنم بیشتر دستورات از زبان خودم باشه. تمامش به صورت تصویری باشه و عکس ها و تجربیات خودم رو توش بذارم. و البته مسلما لازمه برای بهتر شدن کار نکات و تجربیات و دستورات افراد خبره تر رو هم با حفظ کپی رایت استفاده کنم. خلاصه هر کاری از دستم بربیاد که سایت خوبی بشه انجام خواهم داد. اما برای این کار به کمک شما هم نیاز دارم .

نظرات شما می تونه خیلی خیلی بهم کمک کنه، می تونه دلگرمم کنه یا حتی اینکه بفهمم اصلا کار بیخودی دارم میکنم و اصلا همچین چیزی نیاز نیست. 

امیدوارم چند دقیقه از وقتتون رو به من بدید و با پیشنهادات و نظراتتون کمکم کنید.

ممنونم


خب حالا بریم سروقت شیرینی پزیمون. دیگه بوی عید حسابی تو خونه ها و خیابون ها پیچیده. بعضی جاها با بوی وایتکس و مواد شوینده قاطی شده بعضی جاها هم با بوی وانیل و کاکائو  و این چیزا. منم برای اینکه عقب نمونم از این قافله هنرمند دست به کار شدم که مثلا بگم منم بله!!

و اما کوکی خوشمزه نعنایی

کره 180 گرم

پودر شکر  80 گرم

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

تخم مرغ 1 عدد

آرد 280 گرم (2 فنجان)

بکینگ پودر  نصف قاشق چایخوری

اسانس نعنا 6-5 قطره

شکلات چیپسی

رنگ  خوراکی سبز در صورت دلخواه

**** منظور از فنجان همین پیمانه هاییه که اندازه استاندارد هستند و تو عکس می بینید. ****

طرز تهیه:

1-   کف سینی فر یا قالبی که میخوایم توش شیرینی ها رو بپزیم کاغذ روغنی میندازیم ، فر رو هم با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم.

2-   کره ، پودر شکر، وانیل، تخم مرغ و اسانس نعنا را با هم در ظرفی ریخته و با همزن به مدت 1 دقیقه هم می زنیم.

3-   در صورتی که دوست دارید رنگ به کوکی هاتون اضافه کنید الان رنگ رو هم اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست بشه.

4-   آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و الک می کنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم

5-   با قاشق یا لیسک مخلوط می کنیم تا خمیری یکدست و نرم به دست آید.  

البته من یادم شد وقتی خمیر آماده شد عکس بگیرم اما تو عکس بعدی از شکل گلوله های خمیر مشخصه که خمیر چه غلظت و شکلی داشته.

اگه دوست داشته باشید می تونید بین خمیر هم از شکلات چیپسی استفاده کنید برای اینکار باید مقداری از شکلات چیپسی رو با آرد مخلوط کنید و بعد به مایه کره اضافه کنید.

6-   از خمیر گلوله های درست کنید و با فاصله توی سینی فر بچینید.

7-   از شکلات چیپسی روی هر کوکی چند تا می ذاریم و کمی با دست فشار می دیم که هم شکلات به کوکی بچسبه و هم کمی گلوله ها پخش بشن.

8-   قالب رو توی طبقه وسط فر که تا حالا گرم شده می ذاریم و به مدت 10 تا 12 دقیقه می پزیم.

9-   بعد از پخت از فر درمیاریم می ذاریم یکم خنک بشن و شکلات های روی کوکی ها ببندند بعد اونا رو جدا کرده و در ظرف در دار نگهداری می کنیم.

با این مقدار مواد حدود 45 تا کوکی کوچک خواهید داشت.

متاسفانه توی عکس  رنگ کوکی ها خیلی معلوم نیست ولی سبز خوشرنگی شده بودند.

و این هم بافت کوکی ها

طعم نعنا و شکلات در کنار هم خیلی خاص و خوشمزه هست. من تا حالا چند تا چیز با این طعم درست کردم که خیلی هم دلچسب و مطلوب خانواده و مهمانان و همکاران و سایر فامیل وابسته بوده.  مثلا کاپ کیک شکلاتی با مغز نعنایی. ایشالا یک دستور دیگه هم با این ترکیب طعم به زودی می ذارم. امیدوارم شما هم خوشتون بیاد.





نوع مطلب : بیسکوییت، شیرینی، 
برچسب ها : کوکی، شیرینی، نعنایی، شیرینی عید، شیرینی خشک، شیرینی خانگی، کوکی نعنایی،
لینک های مرتبط :
          
پنجشنبه 20 اسفند 1394
یکشنبه 15 مرداد 1396 01:24 ب.ظ
Thanks a lot for sharing this with all of us you really realize what you
are speaking approximately! Bookmarked. Please additionally talk over with my
site =). We could have a hyperlink exchange
agreement between us
سه شنبه 29 فروردین 1396 01:21 ق.ظ
Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your webpage?
My website is in the exact same area of interest as yours and my
users would truly benefit from a lot of the information you present here.
Please let me know if this alright with you. Many thanks!
پنجشنبه 10 فروردین 1396 08:25 ب.ظ
I blog frequently and I truly thank you for your information. The article has really peaked my interest.
I'm going to bookmark your blog and keep checking for new details about once per week.
I subscribed to your Feed too.
پنجشنبه 5 فروردین 1395 03:17 ق.ظ
عالیه این عکس ماشاالله آبجی مون آشپزیش که خوبه هیچی عکاسیشم خوبه
هزار الله اکبر
نعیمه قاسمی: قربون شما
شنبه 22 اسفند 1394 09:56 ق.ظ
سایت تفریحی پرشین ناز
http://persiannaz.com
شنبه 22 اسفند 1394 12:16 ق.ظ
www.iAlexa.ir

افزایش بازدید وبلاگ و سایت شما

www.iAlexa.ir

پنجشنبه 20 اسفند 1394 10:32 ق.ظ
سلام گلم
وبلاگ خیلی خوبی داری، مطالبت عالین.
اگه دوست داشتی بیا تبادل لینک کنیم
فقط بیا و خودتو لینک کن ^_^
موفق باشی
نعیمه قاسمی : ممنونم از حسن نظر شما. حتما به سایت شما سر می زنم.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی