تبلیغات
هنرهایی که از انگشتانم می چکند - کیک چاکوچینو
هنرهایی که از انگشتانم می چکند
فرصتها غنیمتند، قدرشان را بدانیم
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند گروه طراحی قالب من هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند


یادمه اولین بار یا شایدم دومین باری که این کیک رو درست کردم واسه سیزده به در  بود. طبق معمول هر ساله عامل تحریک کننده برای بیرون رفتن از خونه و به در کردن سیزده ،  سبزه گره زدن و جوجه زدن و این حرفا در منزل ما، من بودم. میدونید افراد خونه ما تا حد امکان سعی می کنن همونجایی که نشستن باشن و جاشون رو حفظ کنن مگر اینکه خیلی مجبور باشن مثلا گلاب به روتون لازم باشه برای بقای زندگی فضای جدیدی جهت مصرف خوراکی ایجاد کنن.
 البته این خصایص برگزیده در مورد اهل ذکور منزل صادق هست.

بنابراین خوب طبیعیه که از جا بلند شدن و مقدمات غذا فراهم کردن و ماشین رو روشن کردن و استارت زدن و دل به جاده و کوه و دشت زدن خیلی خیلی کار سختیه براشون. اون سال هم طبق سنوات گذشته همین وضع برقرار بود. با سه ماشین و سه خانواده شامل خودمون ، خواهرم و همسر و فرزندش و خانواده عموم که خیلی کمتر مشمول این خصوصیت می شدن راه افتادیم.
 
حالا ما چشممون به  اولین علفی که افتاد و سبز بود و امکان گره زدن و بخت گشایی داشت راضی بودیم اما پدر محترم خانواده که سر لشگر گروه هم بود دوست داشتن حالا که پاشون رو گازه ادامه بدن و یک وقتی پای مبارک رو از روش برندارن. این بود که دیگر مردان بسیار خسته و کسل و همچین بگی نگی عصبانی شده بودن.
یادمه وقتی پیاده شدیم چهره شوهر خواهر گرامی چنان خسته و  برآشفته بود که می شد رگه هایی از دود رو دید که از گوشاش می زنه بیرون 
اما خوب اینو همتون می دونید آقایان محترم و دلپذیر یک خصلت دیگه هم دارند که همگانیه و موارد استثنائش تا حالا مشاهده نشده، شکمویی

بله خصلت خوب و به درد بخوریه.
اینجا بود که نعیمه خانوم دست به کار شد و خیلی سریع کیک چاکوچینوی بسیار خوشمزه و تزئین شده با سس شکلات و ترافل و این جور جلافتها رو، رونمایی کرد و جاتون خالی بود ببینید چطوری گل از گل همه (بخوانید آقایون) شکفت. دیگه تا آخرش مهربون بودن مخصوصا که همینطور خوراکی پشت خوراکی رو می شد و محدودیتی در میزان خوردنش براشون نبود.
کیکی بسیار خوشمزه و خوش بافت ، مناسب برای کیک های چند طبقه. هم اسفنجیه و هم سفت و  منسجم، خیلی خوب هم برش می خوره.

در ضمن وجه تسمیه این کیک برگرفته از طعم دهنده های اون یعنی چاکلت و کاپوچینو هست.

مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
آرد 4 پیمانه
بکینگ پودر 1 ق چ
جوش شیرین 1/5 قاشق چایخوری
شکر 2 پ
آب 1/5 پ
شیر نصف پیمانه
ماست یک چهارم پیمانه
پودر کاپوچینو 40 گرم (می تونید به جاش از مقدار کمتر پودر نسکافه استفاده کنید)
کره 150 گرم *
پودر کاکائو یک سوم پیمانه
شکلات (ترجیحا تلخ) 50 گرم
وانیل یک ق چ
*
اگه خواستید به جای کره از روغن استفاده کنید، تقریبا نصف این مقدار یعنی حدود 80 گرم روغن مایع استفاده کنید.

هنوز که کار رو شروع نکردید بگم که این مقدار مواد کیک زیادی به شما می ده اگه می خواین همین الان نصفشو بذارین سرجاش. گفتم که نگید نگفتی.

طرز تهیه:
 
فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه.
شکلات رو به روش بن ماری یعنی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید. برای این کار می تونید ظرف شکلات رو روی بخار کتری قرار بدید یا توی مایکروفر بذارید.

کره رو هم ذوب کنید . اگه از روغن مایع استفاده می کنید که دیگه نیازی به این مرحل نیست.
شکلات و کره رو با هم مخلوط کنید و پودر کاکائو و کاپوچینو رو هم بهشون اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست بشن.

نکته خوب این کیک اینه که نیازی نیست همزن استفاده کنیم کلا همه کارها به صورت دستی امکانپذیره. این یعنی شستن یک ظرف کمتر .
حالا آب رو اضافه می کنیم. آب بهتره گرم باشه که کاکائو و نسکافه راحتتر توش حل بشن. خوب هم می زنیم.


توی یک ظرف دیگه مواد خشک یعنی آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و وانیل رو با هم مخلوط کنید.

حالا مخلوط شکلاتی رو داخل کاسه آرد بریزید و با لیسک تا حدی که مواد تقریبا مخلوط بشن هم بزنید.


ماست و شیر و تخم مرغ رو اضافه می کنیم و دیگه خوب مخلوط می کنیم تا همه مواد به خورد هم برن.


در آخر کار برای اینکه خوب آرد حل بشه (یعنی اگه تا الان این اتفاق نیفتاده بود) بی خیال صرفه جویی در شستن ظرف بشین و حدود 30 ثانیه مخلوط رو  با دور کند همزن بزنید.

مواد رو تو قالب بریزید و داخل فر که گرم شده بذارید تا مدت 35 الی 40 دقیقه بپزه. زمان پخت بستگی به فر و اندازه قالب داره ممکنه زمان بیشتر یا کمتری ببره. هر چی قالبتون بزرگتر باشه زمان پخت بیشتری می بره.

واسه پخت به صورت کاپ کیک 15 تا 20 دقیقه زمان می بره. باید با تستر چک کنید. یعنی یک خلال دندون یا چاقوی تمیز داخل کیک فرو کنید اگه تمیز بیرون اومد کیکتون پخته. البته اینکار رو 30 دقیقه بعد از زمان شروع پخت انجام بدید. 30 دقیقه اول در فر رو باز نکنید.


بیشتر از نصف قالب یا کپسول کاپ کیک رو از مایه پر نکنید

من با این مقدار مواد 12 تا کاپ کیک و دو تا قالب متوسط که تو عکس می بینید درست کردم.

 


این عکس رو هم گرفتم که بافت کیک رو ببینید. عمدا با قالب برش زدم که متوجه بشید چقدر برش زدنش راحت و تمیزه.

می تونید برای اینکه دیگه خودتون رو تو شکلات خفه کنید روش هم سس شکلات یا گاناش شکلاتی بریزید و میل کنید. خیلی خوش طعمه. دیگه کیکی که توش همه چی باشه، کره و ماست و شیر و شکلات و کاکائو و نسکافه ، بیاد و خوشمزه هم نباشه!!!!!








نوع مطلب : کیک، 
برچسب ها : کیک چاکوچینو، کیک کاپوچینو، کیک شکلاتی، کیک خوشمزه، کیک چند طبقه، کیک نسکافه، کیک،
لینک های مرتبط :
          
سه شنبه 25 اسفند 1394
شنبه 14 مرداد 1396 02:01 ق.ظ
Greetings! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out
and tell you I really enjoy reading through your blog
posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that cover the same subjects?
Appreciate it!
شنبه 7 مرداد 1396 09:00 ق.ظ
Hi there this is somewhat of off topic but I was wanting to know if
blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with
HTML. I'm starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get guidance from someone
with experience. Any help would be enormously appreciated!
سه شنبه 22 فروردین 1396 09:46 ق.ظ
This site was... how do I say it? Relevant!! Finally I have found something that helped me.
Appreciate it!
دوشنبه 21 فروردین 1396 07:02 ق.ظ
Highly descriptive article, I loved that a lot. Will there be a part
2?
سه شنبه 22 تیر 1395 01:00 ق.ظ
سلام و احترام خدمت مدیر محترم وبلاگ

به تازگی فروشگاهی راه اندازی کردیم که میتوانید محصولات خوبی با قیمت مناسب سفارش بدید

مارک خوب MP3 Player فقط 14000 تومان
دستگاه برقی دفع حشرات 18000 تومان
ماساژور ، ساعت LED ، عینک و وسایل دیگه....

خودتون بیاید قیمت ها رو ببینید چقدر مناسبه

منتظرتون هستیم!


شنبه 22 خرداد 1395 12:37 ق.ظ
سلااااااام
میشه غذاهای مخصوص ماه رمضونم ک جالبن درموردش مطلب بذارین
جمعه 14 خرداد 1395 05:59 ب.ظ
هرگز نمى خواهم به واسطه محدودیت هایم، محدود شوم . باربارا استراسیند
شنبه 1 خرداد 1395 08:20 ب.ظ
خیلی ممنون از وب سایت خوبتون که فوق العاده عالیه....واقعا متشکرم....
خوشحال میشم به منم سر بزنید
جمعه 24 اردیبهشت 1395 01:29 ق.ظ
سلام
عیدتون مبارک
دوست داری جواب سوالات زیر را بدونی
آیت‌الله بهجت برای زنده بودن امام زمان(عج) چه دلیلی آورده
امام جعفر صادق علیه‌السلام چه سفارشی برای نیمه شعبان داره
۹۰ فایده دعا برای فرج امام زمان (عج) چیه
بهترین هدیه به امام زمان (عجل الله) چی میتونه باشه
آهنگ پیشواز همراه اول ویژه نیمه شعبان را داری؟
مولودی نیمه شعبان تو گوشیت پیدا میشه
به ما یه سری بزن
پرچم های سیاه شرق
http://shargh.us


چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395 09:03 ب.ظ
تالار گفتمان دین اسلام
جایگاه سرودن اشعار آئینی
درج مطالب مذهبی
دنیای سینما
موسیقی
و ....
منتظر شما هستیم

ابریست کوچه کوچه، دل من ـ خدا کند
نم نم، غزل ببارد و توفان به پا کند

حسّی غریب در قلَمَم بغض کرده است
چیزی نمانده پشت غزل را دوتا کند
http://shargh.us/forum/index.php
جمعه 10 اردیبهشت 1395 11:30 ق.ظ
سلام با افتخار لینک شدید من رو هم لینک کنید
نعیمه قاسمی : سلام ممنونم شما هم لینک شدید
سه شنبه 7 اردیبهشت 1395 02:35 ق.ظ
با سلام
در صورت تمایل به تبادل لینک با وبسایت بزرگ 9رنگ ابتدا مارا با عنوان:
آموزش بافتنی
و آدرس (لینک) :
http://shop.panizz.com/product.php?id=31
لینک کنید ، سپس لینک خود را در سایت زیر درج کنید (پیج رنک 1 گوگل) :
http://qqt.ir/z9i5w
موفق باشید
یکشنبه 22 فروردین 1395 06:30 ب.ظ
سلام عزیز
وبلاگ خیلی خوب و مفیدی دارید تشکر
@};-
مرا اندکی دوست بدار ولی طولانی.@};-
سه شنبه 17 فروردین 1395 11:27 ب.ظ
بسیار عالی.دست گلتون درد نکنه
سه شنبه 17 فروردین 1395 01:40 ب.ظ
عزیزم با افتخار لینک شدید
یکشنبه 1 فروردین 1395 10:59 ب.ظ
خیلی خوب وبافتش هم عالیه نوش جان
روشتون هم درمورد اقایون حرف نداره
نعیمه قاسمی: مرسی عزیزم.
یکشنبه 1 فروردین 1395 09:58 ب.ظ
سلام نعیمه جان
سال نومبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشید
درضمن وبلاکتون هم خیلی عالیه وباافتخار لینک شدید
نعیمه قاسمی: سلام خیلی ممنونم از لطف شما من هم لینک شما رو قرار می دم . سال نوی شما هم مبارک دوست عزیز
شنبه 29 اسفند 1394 12:16 ب.ظ
سلام ، خیلی از آشنایی با شما خوشوقتم ، ممنون که به سایتم سرزدی و کامنت گذاشتی
امیدوارم همیشه موفق باشی

با افتخار لینک شدید

عیدتون هم مبارک باشه

نعیمه قاسمی: سلام خیلی ممنونم من هم لینک شما رو می ذارم. عید شما هم مبارک
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی