تبلیغات
هنرهایی که از انگشتانم می چکند - جاپانیز چیزکیک (چیز کیک ژاپنی)
هنرهایی که از انگشتانم می چکند
فرصتها غنیمتند، قدرشان را بدانیم
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند گروه طراحی قالب من هنرهایی که از انگشتانم می چکند هنرهایی که از انگشتانم می چکند

  

می دونید که چیز کیکها دو مدلند یا پختنی اند و یا نپختنی اند. مدل نپختنیش رو اکثرا دیدیم و صرف کردیم چون اغلب تو قنادی ها از این مدل به فروش می رسه . این مدلا یک لایه کیک یا کراست بیسکوییتی دارند و لایه دیگر که همان قسمت چیزیکِ  چیزکیک هست، به صورت یک دسر ژلاتینه میباشد.

اما گونه دیگر چیزکیک ها پختنی هستند یعنی لایه کیکی و چیزی کیک با هم ادغام شده و پخته می شوند که در نتیجه شما یک کیک دارید که چیزها درونش مستتر شده اند و مزه و حال و هوای خودش رو داره.

از اون جایی هم که بنده هیچ ارادتی به دسر ها خصوصا از نوع ژلاتینی ندارم ، همیشه در پی فرصتی برای پخت چیز کیک پختنی بودم. منتها از شانس من فرصتهای متعددی برای تهیه اون یکی نوع فراهم میشد اما دریغ از یک بار فرصت تهیه این یکی نوع.

تا اینکه فراهم شد.

خدمتتون عرض کنم که چیز کیک ژاپنی ، بافت خیلی نرم و پف زیادی داره. مزه خوبی هم نصیبتون میشه اگه با دقت کار کنید. بعد می تونید روی کاناپه هال لم بدید و چیزکیک خارجی بخورید.

پنیر خامه ای  (پنیر ماسکارپونه) 230 گرم

شیر 200 میلی لیتر

تخم مرغ 6 عدد

کره 60 گرم

شکر 60 گرم

آرد 60 گرم

آرد نشاسته 20 گرم (نشاسته ذرت یا گندم)

وانیل نصف قاشق چایخوری

اول چند نکته رو بگم که باعث عاقبت به خیری این کیک پزی بشه:

ü      پنیر و کره باید به دمای محیط رسیده باشند.

ü      این کیک خیلی پف می کنه و دلیل پف اون هم سفیده تخم مرغ هست پس هم زدن کافی سفیده تخم مرغ خیلی مهم هست

ü      برای اینکه پف کیک نخوابد بعد از اتمام پخت بذارید 10 دقیقه درون فر با در باز و خاموش باقی بماند

ü      نشاسته رو حذف نکنید، بافت نرم کیک مربوط به نشاسته است

ü      قالب مورد نیاز یک قالب با قطر حدود 20 سانت و دیواره بلند هست. اگر به اندازه کافی دیواره قالب بلند نیست باید با کاغذ روغنی یا فویل به ارتفاع آن افزود.

ü      حتما از کاغز روغنی استفاده شود حتی اگر قالب تفلون هست

ü      اگر قالب کمربندی استفاده می کنید باید موقع پخت از بیرون قالب فویل بکشیم چون قرار هست قالب در ظرف آب قرار گیرد.

ü      مدت زمان پخت این کیک زیاد است و با دمای کم پخته می شود.

بریم سراغ پخت و پزمون:

1-   پنیر خامه ای و شیر مخلوط شوند


2-   کره به مخلوط پنیر اضافه شود

یک نکته رو همینجا بگم. توی دستور مقدار پنیر خامه ای رو 230 گرم داده که خوب مسلما درستش اینه که با همین مقدار و دقیق درست کنیم اما از اونجایی که بسته های پنیر ماسکارپونه کاله که معمولا همه از اونا تهیه می کنن، 200 گرمی هست، مجبوریم به خاطر 30 گرم ، یک بسته دیگه رو باز کنیم یا بخریم. ولی من همون یک بسته کامل رو استفاده کردم یعنی فقط 200 گرم و نتیجه مشکلی نداشت و خوب شد، گفتم که خیالتون راحت باشه.

3-   مخلوط رو روی ظرفی که درونش آب در حال جوش هست قرار می دیم و هم می زنیم تا شیر و پنیر خوب مخلوط و یکدست شوند. نباید به جوش بیاید.


4-   مخلوط رو از روی حرارت برمی داریم

5-   زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا می کنیم


6-   زرده ها رو با 40 گرم از شکر و وانیل حدود 3 دقیقه با همزن هم می زنیم. زرده رو به مخلوط قبلی اضافه می کنیم.

  

7-   آرد و نشاسته رو کاملا با هم مخلوط می کنیم و سپس الک می کنیم. بعد به مایه پنیری اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم


8-   حالا مایه رو از الک رد می کنیم تا صاف و یکدست بشه

9-    سفیده های تخم مرغ رو جداگانه اونقدر هم می زنیم تا کاملا پوک و پفکی وسفید بشه، کم کم بهش مابقی شکر رو اضافه می کنیم و به همزدن ادامه می دیم.

 

10-                       سفیده ها رو به آرومی به مایه کیک اضافه کرده و به حالت دورانی مواد رو مخلوط می کنیم. اگر آخرای ظرف سفیده دوباره به حالت اول برگشته اونا رو اضافه نکنید و دوباره با همزن بزنید تا خوب پف کند و سپس به مایه کیک اضافه کنید.

11-                       کف و دیواره های قالب رو کاغذ روغنی بندازید. سعی کنید حتما کاغذ روغنی رو از دیواره ها حداقل 5-6 سانت بالاتر بگیرید چون پف کیک زیاد خواهد بود. اگر هم می تونید از بیرون قالب با فویل بپوشونیدش طوری که دیواره قالب رو بلندتر کنه.

اگر از قالب کمربندی استفاده می کنید حتما ته قالب رو از بیرون تا نصفه دیواره ها با فویل بپوشونید که آب داخلش نره.

متاسفانه نشد از این مرحله عکس بگیرم که با کاغذ روغنی قد قالب رو بلندتر کردم ولی در عکس های بعدی مشخصه

12-                       مایه کیک رو به آرومی داخل قالب بریزید مراقب باشید کاغذ روغنی دیواره ها جابه جا نشود. کمی قالب را تکان می دهیم که سطح آن صاف شود.

13-                       سینی فر را طبقه وسط فر میذاریم و داخلش به قطر 1 الی 2 سانت آب داغ می ریزیم و قالب را درون سینی قرار می دهیم.

14-                       به مدت 1 ساعت و نیم در حرارت 150 درجه سانتیگراد یا 300 درجه فارنهایت درون فر می پزیم. از یک ساعت و 10 دقیقه که گذشت کیک رو چک کنید که پخته شده یا نه.

  



طعم خوب و بافت نرمی داره چیزی بین کیک و دسر. خوشمزه هم هست.

امیدوارم درستش کنید و از نتیجه راضی باشید. منم دعا کنید.

 پس تا برنامه بعد خدانگهدار

 

 





نوع مطلب : شیرینی، کیک، دسرهای بدون ژلاتین، 
برچسب ها : چیز کیک، چیز کیک ژاپنی، کیک پنیر، کیک، پنیر ماسکارپونه، کیک پنیر ژاپنی،
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 4 مرداد 1395
شنبه 14 مرداد 1396 01:11 ق.ظ
Hello there! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you
knew where I could find a captcha plugin for my comment form?
I'm using the same blog platform as yours and I'm
having trouble finding one? Thanks a lot!
شنبه 7 مرداد 1396 09:00 ق.ظ
This is my first time go to see at here and i am truly happy to read all at alone place.
پنجشنبه 11 خرداد 1396 09:54 ق.ظ
بسیار عالی بود!
ممنونم از وبلاگ خوبتون
موفق باشید
چهارشنبه 23 فروردین 1396 05:40 ق.ظ
Saved as a favorite, I like your website!
سه شنبه 22 فروردین 1396 10:53 ب.ظ
Thank you for another informative web site. Where else could I get that type of information written in such an ideal manner?
I have a venture that I'm just now operating
on, and I have been at the look out for such information.
پنجشنبه 28 بهمن 1395 09:22 ب.ظ
سلام دوست عزیز
درباره ی کسب درآمد از اینترنت چه اطلاعاتی داری ؟
من برای تو پیشنهادات و آموزش هایی دارم که تو رو به درآمد میلیونی می رسونه
برای مشاهده پیشنهادات به سایت زیر مراجعه کن:
jobstarter.ir

سوالی هم اگه بود می تونی از راه های ارتباطی زیر بپرسی:
تلفن:02166150185
تلگرام:09031642062
شنبه 6 آذر 1395 08:05 ب.ظ
سلام
دوست عزیز امیدوارم حال خوبی داشته باشید از وبلاگتون دیدن کردم.
ما یک محصول ویژه برای شما داریم که قسمتی از کار های روزانه رو براتون آسون و راحت میکنه
به سایتمون سر بزنید هر دیدی یه بازدید هم باید داشته باشه دیگه
مطمئنم پشیمون نمیشی
منتظرم
پنجشنبه 15 مهر 1395 09:42 ب.ظ
سلام و احترام خدمت مدیر محترم وبلاگ

دیگر نیازی به بنزین یا ژل برای روشن کردن ذغال نیست

مناسب ترین ذغال برای گردش و پیک نیک

مناسب برای ذغال قلیان

بیاید قیمت ها رو ببینید چقدر مناسبه


شنبه 3 مهر 1395 09:00 ب.ظ
تخفیف ویژه 15 هزار تومنی ریحون!
غذا رو سفارش بدید و 15 هزار تومن تخفیف بگیرید!
برای هر کسی که از لینک شما کد تخفیف رو بگیره هم 15 هزار تومن به حساب شما افزوده میشه!
برای گرفتن تخفیف 15 هزار تومنی مراحل زیر رو انجام بدید:
اول لینک رو باز کنید و کد تخفیف رو کپی یا یادداشت کنید
بعدش برید به صفحه اصلی سایت ریحون reyhoon.com و نرم افزار رو دریافت کنید (با گوشی برید و باید برنامه بازار رو داشته باشید)
بعد از نصب نرم افزار ثبت نام کنید (20 ثانیه طول میکشه نهایت!)
موقع سفارش غذا کد تخفیف رو بزنید تا 15 هزار تومن از هزینه غذا کم بشه
مثلا 20 هزار تومن غذا سفارش بدید فقط 5هزار تومن پرداخت میکنید
سوالی داشتید ایمیل بزنید
موفق باشی!

سه شنبه 16 شهریور 1395 06:42 ب.ظ
سه چیز به انسان آرامش میدهد،"آسمان،جاده ودریا"الهی آسمان چشمانتان همیشه صاف،جاده ی زندگیتان همیشه هموار و دریای دلتان همیشه آرام باشد. خیلی دوستون دارم به منم سر بزنین
نعیمه قاسمی ممنونم دوست گرامی حتما به وبلاگ شما هم سر میزنم
یکشنبه 24 مرداد 1395 11:11 ق.ظ
با سلام و عرض ادب مدیر محترم ؛

وبلاگ با محتویات بسیار مناسبی دارید.

در صورتی که تمایل به راه اندازی سایت حرفه ای با نازلترین قیمت دارید ، به میهن سایت ساز مراجعه کنید.

سایت های ما قابلیت نمایش آنلاین قبل از خرید دارند و می توانید سایت مورد نظر را کاملا مشاهده و بررسی کنید.

وب سایت های آماده ما به همراه هاست و دامنه .IR رایگان ارائه می شوند.

جهت مشاهده آنلاین سایت ها ، به میهن سایت ساز مراجعه کنید :

www.mihansitesaz.com

با تشکر و تجدید احترام
چهارشنبه 6 مرداد 1395 11:18 ق.ظ
سلام
از وبلاگتون دیدن کردم مطالب خوبی توشه
ما یه شبکه اجتماعی داریم به نام فیس پلاک میخوایم توش فعالیت مفید کنیم و با بقیه شبکه ها متفاوت باشیم
ازتون دعوت میکنیم که مارو توی این راهمون همراهی کنین و توی سایتمون عضو و فعال باشید
یک سری امکانات هم برای وبلاگ ها داریم که بعد از عضویت از طریق تماس با ما اگر بگین راهنمایی میشین و وبلاگتون تبلیغ میشه
منتظر حضورتون هستیم
www.facepelak.ir
با تشکر
شبکه اجتماعی فیس پلاک
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی